Wat maakt ons uniek?

Wij zien uw vraagstuk of probleem. Verdiepen het. Onderzoeken het. En komen met een verrassende toepassing die echt bij u past.

Bij KOCH zijn we nieuwsgierig. We willen alles weten dat mogelijk effect heeft op de opdracht. We kijken veel verder dan de gestelde vraag. Dat maakt dat we komen met verrassende ideeën en ontwerpen. In de uitvoering van een opdracht zijn we een stabiele partner waarop u kunt rekenen. We zijn niet gebonden aan leveranciers, waardoor we altijd de meest passende samenwerkingspartners zullen selecteren voor uw project. En afspraak is afspraak: we doen wat we beloven. Qua proces, maar zeker ook op het gebied van kwaliteit.

Historie

KOCH is opgericht in 1994 als eenmansbedrijf met specialisaties in constructie en civiele techniek. Al snel bleek er vraag in de markt naar een totaalpakket. Om aan die vraag te kunnen voldoen is in 2000 een architectenafdeling ingericht.

Door de jaren heen is KOCH uitgegroeid tot een gerenommeerd ingenieurs- en architectenbureau in Zuidwest Nederland. Binnen een hecht team van 20 professionals wordt iedere dag gewerkt aan de beste oplossingen voor onze klanten. Dit doen we voornamelijk vanuit onze kantoren in Goes en Terneuzen.