Vacature ervaren groepsleider technische installaties

Wij zoeken een collega (m/v) met HBO-opleiding energie- / installatietechniek met

  • aanvullende cursussen (HIT etc.);
  • meerjaren ervaring in het adviseren, zelfstandig ontwerpen, bestekklaar maken en begeleiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten;
  • enkele jaren ervaring met AutoCAD / microsoft office / temperatuuroverschrijdings berekeningen
  • gevoel voor commercie
  • belangstelling om verbindingen te leggen met andere disciplines.

 

Wij maken conceptuele, innovatieve en duurzame ontwerpen voor gebouwgebonden installaties en energievoorzieningsystemen en wij adviseren opdrachtgevers ten aanzien van luchtkwaliteit, thermische en akoestische behaaglijkheid, energie-distributiesystemen, zwakstroominstallaties en verlichting, ook in relatie met huisvestingsplannen en werkplekanalyse.

 

Vanuit uw vakinhoudelijke (ontwerp)kennis, treedt u op als adviseur naar opdracht-gevers over concepten van elektrotechnische en werktuigkundige installaties in gebouwen, waarbij u veelal betrokken bent vanaf onderzoeksfase tot en met het begeleiden van de uitvoering. Door onze multidisciplinaire aanpak heeft u daarnaast ook invloed op vormgeving, duurzaamheidaspecten, bouwmethodiek, contract-vorming en investeringskosten.

 

Daarnaast geeft u leiding aan een projectteam van ontwerpers en bent u mede verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe projecten en opdrachten bij zowel bestaande als nieuwe relaties.

 

In de rol van adviseur zoekt u naar innovaties die de opdrachtgever economische voordelen opleveren.

 

U hebt een zelfstandige en proactieve houding en zowel het mondeling adviseren van opdrachtgevers en schriftelijk rapporteren gaat u gemakkelijk af. U inspireert uw teamleden en neemt het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen en / of concepten.

 

Standplaats Goes / Terneuzen.

 

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een professionele werkomgeving, veel ruimte voor eigen initiatief en de randvoorwaarden om vorm te geven aan uw eigen ontwikkeling in de toekomst. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

 

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer M. Koch, tel.: 0115-642700 / 0113-213030.