Vacature ervaren constructeur / ontwerper

Wij zoeken een collega (m/v) met TU of HBO opleiding aangevuld met:

  • meerjaren ervaring in het ontwerpen, tekenen (AutoCAD) en berekenen van beton-, hout- en staalconstructies;
  • meerjaren ervaring in het berekenen van funderingen ten behoeve van bouwkundige en civieltechnische projecten;
  • verdere specialisaties op het constructieve vakgebied;
  • studerend voor of in het bezit van het diploma constructeur BV en / of BmS (MSE / PMSE) strekt tot aanbeveling (in geval van HBO vooropleiding);
  • ervaring met moderne rekenprogrammatuur;
  • bereidheid tot het volgen van cursussen.

Wij zijn sterk in integraal ontwerpen en het constructieadvies vormt daarin een essentieel onderdeel vanaf de onderzoeksfase tot en met de uitvoeringsfase. Door onze multidisciplinaire aanpak heeft u ook invloed op vormgeving, duurzaamheid-aspecten, bouwmethodiek, installatie concepten en investeringskosten.

 

Bij voorkeur moeten de kandidaten beschikken over 3 à 5 jaar ervaring als constructeur binnen een ingenieursbureau. Wij vragen een creatief denkvermogen, een actieve instelling en vaardigheden om in teamverband te werken.

 

U maakt deel uit van multidisciplinaire ontwerpteams ten behoeve van gebouwen, civieltechnische werken en industriële constructies. U adviseert, ontwerp, berekent en stuurt intern de projectmedewerkers aan op het constructieve vlak. U onderhoudt de contacten met externe partijen binnen de projecten zoals opdrachtgever, architect, aannemer en andere partijen.

 

Standplaats Goes / Terneuzen.

 

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een professionele werkomgeving, veel ruimte voor eigen initiatief en de randvoorwaarden om vorm te geven aan uw eigen ontwikkeling in de toekomst. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

 

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer M. Koch, tel.: 0115-642700 / 0113-213030.