Vacature bouwkundige / bouwkundig projectleider

 

Wij zoeken een collega (m/v) met TU- en / of HBO-opleiding bouwkunde en aanvullende studie op technisch vlak met:

  • tenminste 3 jaar ervaring als bouwkundig projectleider binnen een ingenieurs- of architectenbureau;
  • tenminste 3 jaar ervaring in het (zelfstandig) bestekgereed maken en begeleiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen een ingenieurs- of architectenbureau;
  • gedegen kennis van het bouwbesluit en regelgeving;
  • ervaring in het opstellen van bouwkosten- en investeringsbegrotingen;
  • ruime ervaring met AutoCAD en MS office;
  • affiniteit met en voldoende kennis van bouwconstructies, civiele techniek en technische installaties;
  • belangstelling om verbindingen te leggen met andere disciplines;
  • het vermogen om andere projectmedewerkers aan te sturen en contacten te onderhouden met opdrachtgevers en uitvoerende partijen, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase.

 

Vanuit uw vakinhoudelijke (ontwerp)kennis, treedt u op als adviseur naar opdrachtgevers over bouwkundige projecten, waarbij u veelal betrokken bent vanaf onderzoeksfase tot en met het begeleiden van de uitvoering. Door onze multidisciplinaire aanpak heeft u daarnaast ook invloed op vormgeving, duurzaamheidsaspecten, bouwmethodiek, contractvorming en investeringskosten.

 

U hebt een zelfstandige en proactieve houding en zowel het mondeling adviseren van opdrachtgevers en schriftelijk rapporteren gaat u gemakkelijk af.

 

Binnen ons bureau zijn naast een afdeling architectuur en bouwkunde, ook de afdelingen bouwconstructies, civiele techniek en installatietechniek actief. Er wordt voornamelijk aan multidisciplinaire projecten gewerkt wat betekent dat de medewerkers multidisciplinair denken en werken. 

 

Standplaats Goes / Terneuzen.

 

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een professionele werkomgeving, veel ruimte voor eigen initiatief en de randvoorwaarden om vorm te geven aan uw eigen ontwikkeling in de toekomst. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

 

Voor meer informatie kunt u bellen met  de heer M. Koch, tel.: 0113-213030 / 0115-642700.